Merilin osaleb Kaanestaari konkursil, anna hääl oma lemmikule SIIN
Esimesel nädalal esitasime modellidele väljakutseks proovida uut ametit, Merilin proovis kätt maalrina. Ei saanud jätta küsimata, kuidas on tema tööelu alguse saanud. Esitasime Merilinile kolm küsimust:
Mis oli sinu esimene töökogemus?
“Esimene töökogemus oli mul 13 – aastasena. Meie peres on palju lapsi, olime kolmekesi ja me ise pidime teenima endale taskuraha. Kui me tahtsime endale osta midagi, siis me pidime selle ise raha ise ka teenima. Mul oli vanem õde ja vend, kes käisid juba varakult tööl ja ühinesin minagi nendega, nii et 13 – aastaselt sai minust toodete esitleja. Ma käisin, toidupoodides, erinevaid tooteid esitlemas või siis näiteks kasvõi Euronicsis tegin näiteks Panasonicule mingit reklaami, see oli siis minu kõige kõige esimene töökogemus. Teadmiste poolest võtsin endale kaasa turundusteadmised, minu praegune töö ka tegelikult sisuturundudamine. Sain ka varasematest kogemustest suhtlemisoskust, ja teadmised müügitööst, et kuidas inimesteni tuua tootes parimaid omadusi välja ja kindlasti ka see, et sa oskad inimestega suhelda, oled vaba inimestega, jäädes samas iseendaks. Ja siis võibolla ka see, et sa harjud “ei” saamisega, sa õpid selle ignorantsusega tulema toime, et eestlane kõnnib lihtsalt tuima näoga mööda ja sa ei tee sellest välja vaid sa ikka hoiad pea püsti ja naeru suul. See oli ka kindlasti oluline oskus, mille ma kaasa sain.”
Mida soovitad praktikantidele?
“Kindlasti jääda iseendaks, anda endast maksimaalselt kõik. Olla ülimalt positiivne sest kui sina naeratad tood sa ka selle teistes esile. Mitte karta. Minna lihtsalt täie rauaga peale ja küll siis saadki selle töökoha.”
Kas jätkad blogimisega või mis plaanid sul tulevikuks on?
“Minu unistus ja tulevik. Praegu on meievanuse rühm minu blogi lugejad, siis ehk ma kunagi saan teha tulevikus pensioniblogi, never know, onju? Tegelikult on mul suuremad unistused ka veel, kindlasti ei kavatse ma piirduda Eestis blogimisega, et siis välisturg. Ja siis ka oma brändi edasi viimine, ka oma tooted, eks tulevikus vaatame, millega ma hakkama saan. Aga kindlasti ma tahan ka tulevikus restorani ja kohviku avada, see on minu number üks eesmärk.”