Mariel Pähkel räägib blogimisest ja annab nõu praktikale minejatele

Minu esimene praktikakogemuses seoses blogimisega oli see, kui ma reaalselt läksingi esimest postitust tegema. Läksin välja pildistama, koos digikaameragaga, mille ma kodust sahtlist leidsin ja pildid läksid üles ilma töötlemata, mingi tekst juurde. Nüüd, kui tagasi vaatan, siis näen, et olen palju arenenud.

Ma soovitan teistele, et nad jääksid iseendaks, et nad oleksid julged ja julgeksid proovida uusi asju.

Ma tegelikult tahtsin arstiks saada, sellepärast valisin ka gümnaasiumis matemaatika ja füüsika suuna, aga miskipärast kaldub rohkem praegu sinna loomingulisse maailma, kus tänapäeval on selles vallas nii palju uusi võimalusi. See pärast jah, meeldib praegu blogimine rohkem. Praktikale minejatele soovitan, et nad oleksid hästi enesekindlad ja võtaks uusi väljakutseid vastu, et nad oleksid avatud õpingutele ja et nad teeksid seda, mis neile päriselt meeldib teha.

MARIEL OSALEB KAANESTAARIKONKURSIL, ANNA HÄÄL OMA LEMMIKULE SIIN