Olles koos terve päev noorte ja lahedate influenceritega, ei saanud jätta küsimata, miks nad alustasid blogimisega. Kuna pildistamise teemaks oli praktika ja eesmärgiks on julgustada noori praktikale minema, uurisime ka nende kogemusi paktikaga seoses.

Triinu Liis märkis kokkuvõtvalt ära olulise asja. Katsege praegu! Mine vali kohe endale üks äge praktikakoht ja lennuta oma CV nende poole teele. Sest millal siis veel, kui mitte praegu!

Intervjuu Triinu Liis Epneriga

“Miks ma alustasin blogimisega? Tegelikult on nii, et ma olen ise hästi suur blogijate fänn ja siis ma mõtlesin, et tahaks ka ja nii ma lihtsalt hakkasin peale, see oli juba seitse aastat tagasi. Ega mul muud põhjust ei olnuki, tundus äge.
Ma tegelikult lisaks blogimisele tegutsen ka kinnisvara valdkonnas. Aga blogimine on hingele ja ma teen seda kindlasti väga väga kaua aega.
Ma arvan,et kui sa oled noor siis on sul hästi lahe võimalus proovida väga erinevaid asju, et hiljem on sul seda palju keerulisem teha ja sa tagantjärgi mõtled, et ohh kui lahe oleks olla näiteks baarmen või teha midagi sellist, minna aastaks kuskile, näiteks aastaks Austraaliasse või midagi sellist. Katsetage praegu!”

Triinu Liis osaleb Kaanestaari konkursil, kus ta pidi katsetama kontoritöötaja ametit. Vaata temaga tehtud fotot SIIN ja anna hääl oma lemmikule!